måndag 29 juni 2009

Passande

Hittade en dilbert-strip som jag tyckte var passande....

Bra idéer är bara bra tills någon upptäcker bristen med dem.

6 kommentarer:

  1. Jag gillar konceptet - men applicerat på bloggägarens bizarra åsiktsinkontinens på andra forum än detta. Han lusar ner exempelvis NyTeknik.se med kommentarer som bara går ut på att trycka ner sin alenarådande åsikt i halsen på övriga läsare.

    Vill han skriva, visst får han göra det, men det ska ske här och ingen annan stans!

    SvaraRadera
  2. Anonym:
    Kommentars forum är öppna för alla, oavsett om de har bloggar eller inte.
    Du måste dessutom lära dig skillnad på åsikter och fakta.
    I vilket fall som helst så hade du inte hittat hit om det inte var för kommentarerna, och om du inte hittat hit hade du inte kunnat se att de fanns, och då skulle du inte kunna gnälla på att jag för diskussioner på NyTeknik vilket jag ju inte skulle föra om jag gjorde som du sa.

    Klockrent moment 22.

    SvaraRadera
  3. Haha den är så klockren som så ofta med Dilbert.. jag visade faktiskt min chef den strippen…


    vafan är det för djävla kommentera som?
    /nixon™

    SvaraRadera
  4. Jag tycker nog som "Anonym". För min del får du gärna tycka vad du vill, men försök inte trycka ner dina åsikter i min hals utan håll dig här istället!
    Att jag "hittade hit" berodde mest på att jag ledsnat på dina så kallade fakta. Stannar du här med dina åsikter (mycket sällan sanna fakta!) så slipper andra att ha ont av dig!
    Och innan du svarar, jag tänker inte komma tillbaka hit!!

    SvaraRadera
  5. hur ofta blir killar slagna av tjejer o hur ofta hör man det det är så sällan ! men ja står för det ! ja hatar killar som slår

    SvaraRadera
  6. Anonym:
    Fakta är fakta, om det inte är fakta så är det en ganska smal sak att motbevisa det. Skulle vara bättre om du gjorde de i stället för att bara tramsa som du gör. Sedan kan du sluta vara anonym och hitta på nya pseudonymer varje gång du skriver nytt inlägg, ingen som går på det, och ingen som tycker de är seriöst.

    miinellaa:
    Finns något som heter kvinnofridslagen. Denna lagen är väldigt enkel och oerhört könsdiskriminerande. Den säger i princip att om en kvinna och en man råkar i hangemäng är de alltid mannen som är skyldig. I princip om en kvinna slår en man på käften, och själv blir skadad under processen, så räknas mannen som skyldig i lagens ögon. Detta resulterar att de i princip alltid ser ut som att mannen är skyldig om man läser i media.

    SvaraRadera